Uslovi korišćenja

Svi recepti na sajtu Recepti.org su objavljeni
pod Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija Licencom.

Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Licenca

Recepti objavljeni na ovom sajtu su originalno autorsko delo i njihov izvor je sajt Recepti.org.

Svi uslovi korišćenja koji nisu obuhvaćeni ovom licencom dostupni su na adresi recepti.org/uslovi-koriscenja.

Dodatni uslovi korišćenja:

  • Svi recepti na ovom sajtu su provereni i nastali su kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva autora recepata.
  • Svi materijali (recepti i fotografije) objavljeni na ovom sajtu su u potpunosti besplatni za kućnu upotrebu i upotrebu u nekomercijalne svrhe, kao što je i navedeno u licenci iznad.
  • Ukoliko želite da objavite online ili offline neki od recepata sa ovog sajta, dužni ste da navedete da je recept preuzet sa sajta Recepti.org i obavezno da postavite link ka originalnom receptu. Recepte ne smete da menjate, niti da ih potpisujete kao svoje.
  • Ukoliko želite da koristite neki od naših recepata u bilo kakve komercijalne svrhe(objava na web sajtu koji ima plaćene reklame, objava u časopisu, upotreba na televiziji ili radiju) prethodno morate tražiti dozvolu od uredništva sajta i dogovoriti uslove pod kojima će te tu dozvolu dobiti. Uredništvu se možete obratiti preko kontakt strane.
  • Molimo vas da poštujete rad, entuzijazam autora recepta i uredništva ovog sajta i da se pridržavate uslova korišćenja recepata navedenih u licenci iznad.
  • Ukoliko nam pošaljete Vaš recept, ovaj sajt postaje vlasnik i ovlašćeni distributer vašeg dela, a vi se odričete mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja, bez saglasnosti uprave sajta.
  • Ako želite da nas kontaktirate kliknite ovde.
  • Ukoliko ustanovimo kršenje neke od odredbi navedenih u uslovima korišćenja i u licenci iznad, naš pravni tim će protiv odgovornih pojedinaca i kompanija pokrenuti sve zakonom predviđene mere za zaštitu inetelektualne svojine i zaštitu autorskih prava.