Prijavi se

Prijavite se da redovno čitate naše najnovije recepte.

Naše najnovije recepte možete čitati potpuno besplatno na više načina:

  1. Direktno na našem sajtu
  2. Preko RSS-a
  3. Preko email-a
  4. Preko Facebook-a
  5. Preko Twitter-a
  6. Preko Google+

Čitanje najnovijih recepata preko RSS-a

Recepti RSS feedRSS je skraćenica od Really Simple Syndication. RSS predstavlja najjednostavniji način automatizovanog preuzimanja sadržaja sa web sajtova koje želite redovno da pratite. Drugačije rečeno, RSS vam omogućava da budete odmah obavešteni o novostima na web lokacijama koje pratite.

Najlakši način da pratite RSS izvore je da otvorite nalog na sajtu feedreader.com/online. Registracija je potpuno besplatna i završava se za minut. Nakon toga trebate samo da dodate RSS izvore svojih omiljenih sajtova na listu i spremni ste da uživate u svim prednostima koje ovakvo praćenje sadržaja donosi.

Da biste čitali naše najnovije recepte preko RSS-a, dodajte sledeći link u Vaš RSS čitač: http://feeds.feedburner.com/recepti-org

Čitanje najnovijih recepata preko email-a

Čitajte najnovije recepte preko email-aAko ipak niste skloni korišćenju RSS-a, možete se prijaviti da dobijate naše recepte direktno na vaš email potpuno besplatno.

Sve što trebate da uraditi da biste se prijavili je da unesete vaš email u polje ispod i da kliknete na "Prijavi se".

Unesite vašu email adresu:Nakon toga otvoriće vam se ovakav prozor:

FeedBurner

U tom novootvorenom prozoru ukucajte kod(zaokružen crvenim na ovom primeru) u polje na koje pokazuje strelica kao na slici iznad, a zatim kliknite na "Complete Subscription Request".

Odmah zatim stićiće vam email na adresu koju ste uneli, sa linkom na koji trebate da klikneta da biste potvrdili registraciju.

Od trenutka kada ste potvrdili registraciju dobijaćete sve nove recepte sa našeg sajta direktno na vaš email. Recepti.org nikada neće vašu email adresu dati trećim licima, vaša privatnost je 100% zagarantovana.

Onog trenutka kada poželite da više ne dobijate recepte na email, dovoljno je samo da kliknete na link za odjavljivanje koji se nalazi pri dnu svakog email-a koji od nas dobijate.